Je li realno da je čovjek sanjao baš o svim timovima u kojima je igrao?
Foto - EPA

Morata se uvijek ponavljao

Je li realno da je čovjek sanjao baš o svim timovima u kojima je igrao?

M. Šljivak

Alvaro Morata je novi igrač Juventusa.

Španski napadač je stigao iz Atletica na jednogodišnju posudbu u redove italijanskog prvaka u čijim redovima je već igrao do 2014. do 2016. godine.

Nakon Stare dame se vratio u Real Madrid, a potom je igrao još za Chelsea i Atletico. Interesantno, uvijek mu je bio san da igra za ove ekipe.

"Želio sam doći u Juventus. To je klub u kojem sam želio igrati", rekao je Morata 2014. godine po dolasku u Torino, da bi se dvije godine vratio u Real Madrid sa jasnim ciljem.

"San mi je da uspijem kao igrač Real Madrida".

Samo godinu dana kasnije Kraljevi su ga prodali u Chelsea i naravno, san je bio i Chelsea.

"Gledao sam kao mali Chelsea sa ocem i stvarno sam želio igrati ovdje. Ispunio mi se san što sam nova 'devetka' Chelseja i jedva čekam da zaigram na Stamford Bridgeu", rekao je Morata po dolasku u londonski klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Posebna je čast što sam u Atleticu. Znači mi dosta što sam u ovom klubu i sanjao sam kao dijete da igram za Atletico", poručio je tada Morata.

Morata je očigledno sanjao mnoge timove.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Vjerovatno sanja da zaigra i za Krupu.
12 0
Shik
E jos kadbi igrao onako kako sanja...
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi