Napušta Grčku

PAOK prodao Mihojevića, profitirat će Sarajevo i Leotar

Admin Čaušević

Marko Mihojević je prije skoro tri godine napustio FK Sarajevo te potpisao za PAOK. 

Mihojević se i nij baš naigrao u PAOK-u jer je uglavnom igrao na posudbama u drugim klubovima, prvo u OFI-iju s Krete, a zatimu njemačkom Erzgebirge Aueu.

Grčki mediji danas izvještavaju da je PAOK dogovorio prodaju ovog 24-godišnjeg defanzivca u Goztepe koji se takmiči u turskoj Super ligi.

Klub iz Soluna je nakon povratka Mihojevića iz Njemačke insistirao na njegovoj prodaji, a ne novoj posudbi. Na kraju su uspjeli u svojoj namjeri.

Potražite više informacija na temu Super League:

Bivši omladinski reprezentativac BiH će u narednim danima otputovati u Tursku, a zatim obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovore.

Obzirom da je prošao omladinske selekcije FK Sarajevo i FK Leotar na osnovu FIFA-inog Mehanizma solidarnosti određeni dio novca dobit će kako Sarajlije tako i Trebinjci.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.