Potpisao za Atletico Madrid

Mundo Deportivo se oprostio od Suareza: Zbogom, ubico

Esmer Oštraković

Sinoć je potvrđen transfer Luisa Suareza u Atletico Madrid.

On je potpisao ugovor na dvije godine, a u Madrid je stigao kao slobodan igrač, a Barcelona će zbog bonusa zaraditi oko šest miliona eura.

Suarez će zarađivati devet miliona eura po sezoni, a od njega se na zanimljiv način oprostio Mundo Deprotivo na svojoj naslovnici.

Naime, na naslovnici se vidi njegova fotografija, te naslov na kojem piše "Zbogom, ubico", a misli se na njegovu nevjerovatnu statistiku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, on je za šest godina provedenih u Barceloni odigrao 283 utakmice, te je postigao 198 golova i upisao 109 asistencija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.