Luis Suarez novi igrač Atletico Madrida!
Foto - EPA

Barcelona potvrdila

Luis Suarez novi igrač Atletico Madrida!

M. Šljivak

Luis Suarez novi je fudbaler madridskog Atletica.

Kao što se to prethodnih dana i pisalo, kasno sinoć je dobilo potvrdu i Barcelona je potvrdila da je 33-godišnji Urugvajac prodat rivalu iz Madrida.

Suarez će danas imati posljednje obraćanje na Camp Nou, te će se potom zaputiti ka Madridu, gdje će se pridružiti svojim novim saigračima.

Barcelona se na oproštaju prisjetila nekih od najboljih trenutaka Luisa Suareza u ekipi i zahvalili su mu se na svemu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Suarez je prethodnih šest godina igrao za Barcu i u 283 odigrana meča zabio je 198 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Ne bi bilo iznenađenje da Atletico iskoristi gužvu u dva najveća španska kluba i osvoji ligu na Suarezov pogon. Vrijeme ce pokazati kakav je popust napravila katalonska mašinerija.
5 0
Saimai1316
Ovo sto je barcelona napravila,nebi napravila ni krajina iz cazina,ovakvu masinu tako lako pustiti,nema smisla po mom misljenju
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi