Široki želi prekinuti negativni niz

"Sarajevo i Željezničar su vidjeli njihovu snagu"

Samir Mlaćo

Široki Brijeg je u posljednje dvije utakmice upisao isto toliko poraza.

Tim sa Pecare se na pobjednički kolosijek želi vratiti u duelu protiv Mladosti Doboj Kakanj.

"Mladost Doboj Kakanj je momčad koja je pokazala koliko zna biti neugodna, ako ih se ne shvati vrlo ozbiljno. Pobijedili su FK Željezničar na Grbavici i to puno govori o njima. Zato ćemo nedjeljnoj utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno, s dozom respekta. Sposobni smo se vratiti igrama s početka sezone, imamo kvalitetu i to ćemo potvrditi pobjedom", istakao je pomoćni trener NK Široki Brijeg Jure Ivanković.

Optimista je i Toni Jović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"FK Sarajevo i FK Željezničar vidjeli su kvalitetu našeg suparnika i zato ne smije biti opuštanja. Nakon dva tjedna stanke konačno ćemo igrati prvenstvenu utakmicu i naša je želja neupitna. Željni smo igre, motivirani i u nedjelju ćemo se pobjedom vratiti na pobjednički kolosijek", iskren je bio Jović.

U tim Širokog vraća se prvi golman Martin Zlomislić, te defanzivac Stjepan Radeljić, dok je suspendovan Dino Ćorić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.