Poznat raspored TV prijenosa 9. kola, jedan meč nije u programskoj šemi

Sjajni dueli u 9. kolu

Poznat raspored TV prijenosa 9. kola, jedan meč nije u programskoj šemi

Midhat Šljivak

Utakmice 9. kola Premijer lige BiH na rasporedu su od subote do ponedjeljka, a poznato je koji će susreti biti u direktnim TV prijenosima.

U subotu ćemo na Arena Sport programu od 16 sati moći gledati meč Olimpik - Borac, dok će na Moja TV dva sata kasnije ići meč Velež - Radnik.

Nedjelja nam donosi samo jedan meč u direktnom prijenosu. To je gradski derbi Tuzla Cityja i Slobode (18h), a meč Široki Brijeg - Mladost je jedini koji neđe biti u prijenosu.

Ponedjeljak nam donosi dvije utakmice na Arena Sportu. Od 16 sati na rasporedu je meč Krupa - Zrinjski, dok je od 20 sati na rasporedu veliki derbi Sarajevo - Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno, promjene su moguće, a derbi bi mogao biti i odgođen u zavisnosti od eventualnog plasmana FK Sarajevo u play-off Evropske lige. Ista situacija je i sa utakmicom Krupa - Zrinjski.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Daj Bože da se odgode sve utakmice u ponedjeljak
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi