Veznjak Cityja preuzeo tron

Kraj dominacije: Messi više nije igrač s najboljom ocjenom za dodavanje na FIFA 21

Endin Čaušević

EA Sports će za desetak dana konačno pustiti u prodaju FIFA 21 koju ljubitelji igrica čekaju s nestrpljenjem.

FIFA 21 će zvanično biti puštena u prodaju 6. oktobra, a već sedmicama EA Sports radi na promociji ove igrice. Prethodnih sedmica otkrili su i ocjene igrača na novom izdanju koje su izazvale dosta polemika.

I dalje je Lionel Messi igrač koji ima najbolju ocjenu na igrici, a ukupna ocjena ovaj put iznosi 93. Međutim, mnogi su shvatili da Messi više nije najbolji dodavač na igrici kako je to bilo prethodnih godina.

Messi je titulu najboljeg dodavača čuvao godinama, ali sada je prepustio tron. EA Sports je objavio da najbolju ocjenu za pas sada ima Kevin De Bruyne iz Manchester Cityja.

Naime, za dodavanje Messi ima ocjenu 91, ali je De Bruyne u tome bolji jer ima ocjenu 93. Veznjak Manchester Cityja je u vrhu i što se tiče ukupne ocjene koja na FIFA 21 iznosi 91.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.