Nakon 30 godina otjeran iz Barcelone jer je zaposlenicu kluba dirao po intimnim dijelovima tijela

Osuđen na četiri godine zatvora

Nakon 30 godina otjeran iz Barcelone jer je zaposlenicu kluba dirao po intimnim dijelovima tijela

Edmir Škorić

Bivši fizioterapeut u Barceloni koji je seksualno zlostavljao zaposlenicu kluba 2016. godine osuđen je na četiri godine zatvora, prenosi Cadena Ser.

2016. godine jedan od uposlenika katalonskog tima Jaume J.Ll. navodno seksualno zlostavljao ženu koja je tada bila uposlenica kluba. Žena se u tom periodu razboljela od bolesti vrata maternice i, u skladu s preporukama klupskih ljekara, u decembru 2016. započela je fizioterapijske tretmane.

Tokom jednog od njih, fizioterapeut Barcelone je prešao granicu i dodirnuo ženu na intimnim mjestima. Klub je saznao za ovo i odlučio ga otpustiti. Sada mu je dodijeljena zatvorska kazna u iznosu od četiri godine.

Tužiteljstvo je prvobitno zahtijevalo sedam godina, na kraju je Jaume J.Ll. osuđen na četiri godine.

Uz to, zabranjeno mu je baviti se svojom profesijom, a žrtvi ne smije pristupiti manje od jedan kilometar niti na bilo koji način uspostavljati kontakte s njom. Platit će i 10.000 eura odštete za pretrpljenu duševnu bol.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Haj sto je on nju dirao, nego sto to ona nije odobravala
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi