Kao slobodan igrač

Zrinjski pronašao novo pojačanje: Dojučerašnji igrač Wisle stiže u Mostar? · Saznajemo

Endin Čaušević

HŠK Zrinjski se oprostio od nastupa u Evropi nakon poraza u trećem pretkolu Evropske lige od APOEL-a poslije penala.

Međutim, Plemići su ostavili odličan utisak i bili su na korak da se plasiraju u play-off, ali u lutriji penala na kraju su više sreće imali igrači kiparskog kluba.

Iako Zrinjski djeluje dosta jako prelazni rok za ovaj klub nije još uvijek završen. Naime, kako saznaje SportSport.ba u narednim danima ugovor s ovim klubom trebao bi potpisati Suad Sahiti.

Ovaj fudbaler s Kosova je trenutno slobodan igrač nakon što je napustio Wislu Plock. Sahiti igra u veznom redu i to većinom na krilnim pozicijama.

Sahiti je ponikao u dresu Hajvalije, a igrao je još za Rabotnički, Skenderbeu, Larisu i Septemvri Sofiju. Ima 25 godina, te je odigrao i jedan meč za reprezentaciju Kosova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.