Dao joj je obećanje

Ni Arda nije ostao imun na nevjerovatnu Mirtu i propričao na hrvatskom: "Hvala brate"

Endin Čaušević

Fudbaleri Galatasarayja u četvrtak su na svom terenu pobijedili Hajduk sa 2:0 u meču 3. pretkola Evropske lige.

Galata je uspjela da se plasira u play-off Evropske lige, a Hajduku su Istanbulu presudili Younes Belhanda i Ryan Babel golovima u samom finišu utakmice.

Međutim, u centru pažnje ponovo je bila voditeljica splitskog kluba Mirta Šurjak koji je svojim izgledom sve ostavila bez teksta.

Mirta je bila u izazovnom izdanju na ovom meču, te je ponovo pokazala svoj bujni dekolte.

Izjavu za Hajduk TV dao je čak i Arda Turan, te ni on nije uspio da ostane imun na zanosnu Mirtu.

"Čestitam Hajduku jer su dobro igrali. Mladi su i nikome nije lako doći u Istanbul, ali oni su se držali svojeg sistema i pokazali su da imaju svijetlu budućnost", rekao je Arda, a Mirta ga je potom pitala da li je nekada bio u Hrvatskoj ili u Splitu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Nisam bio, ali nadam se da ću doći kad se situacija popravi".

"Trebali biste doći jer Hajduk isto ima vatrene i glasne navijače. Po tome su poznati", dodala je Mirta, a Arda joj je kratko odgovorio: "Obećavam da ću doći. Hvala brate, ćao brat".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.