VAReal

Realu su sinoć "dodijelili" novi grb

Edmir Škorić

Dosta kontroverzi izazvale su situacije s meča Betis - Real Madrid (2:3).

Real je slavio na teškom gostovanju, a Kraljeve je najviše izvukao VAR, dok Španija danas bruji i o odlukama sudije Burgosa Bengoetxea.

Ovo nije prvi put da VAR "pomaže" španskom velikanu, pa je na Twitteru "osvanuo" i novi grb Reala. Mnogi su, naročito fanovi Barcelone, odmah nakon sinoćnje utakmice putem društvenih mreža prozvali Real i počeli s raznim fotomontažama o "velikoj ljubavi VAR-a i Reala".

La Liga samo što je počela, a već je počelo da se kuha i sigurno je da će tokom sezone biti veliki broj primjedbi i odluka koje će podići veliku prašinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.