Barcelona domaćin Villarealu

Pjanićeva avantura u La Ligi počinje večeras, prema najavama veznjak na čekanju

Admin Čaušević

Barcelona će prvi ligaški meč ove sezone odigrati na svom Nou Campu, a protivnik će biti Villareal. 


Bit će to prvi zvanični duel i za Miralema Pjanića koji će prema najavama iz Španije svoju avanturu u La Ligi početi s klupe.

Mundo Deportivo najavljuje da će Barca igrati u sljedećem sastavu: Neto, Alba, Lenglet, Pique, Sergi Roberto, Busquets, De Jong, Griezmann, Coutinho, Ansu Fati, Messi,

Prema grafičkom prikazu Ronald Koeman planira igrati u formaciji 4-2-3-1, Griezmann bi igrao na desnom krilu, dok bi Messi bio u vrhu napada.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pjanić se među posljednjim priključio ekipi, u međuvremenu je prebolio i koronavirus. Fizički zaostaje za ostalim saigračima pa je odluka da počne s klupe na neki način i očekivana.

Inače, najbolje kvote za utakmicu Barcelona - Villareal nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.