Širokobriježani 19. juna protiv Zagreba

Pjesnici očekuju i susret sa Željezničarom

Široki i Zrinjski testiraju Zagreb

Edmir Škorić

Novi trener NK Zagreba Ivo Šušak već je napravio plan priprema, a popularni Pjesnici igrat će dva prijateljska susreta sa bh. premijerligašima, dok je u opticaju i susret sa FK Željezničarom.

Tako će fudbaleri Zagreba od 17. do 22. juna boraviti u Međugorju, a dogovorene su i prijateljske utakmice sa dva bh. tima.

Šušakovim izabranicima će se u kontrolnoj utakmici 19. juna suprostaviti Široki Brijeg, a četiri dana kasnije Zrinjski. Ovo će ujedno Širokom i Zrinjskom biti priprema za evropske utakmice.

Šef stručnog štaba Zagreba ima u svojim planovima i odigravanje prijateljske utakmice sa šampionom Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, ali još uvijek nije došlo do dogovora, budući da sve ovisi o planovima Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.