Muratović potvrdio za SportSport.ba

Argentinac blizu Tuzla Cityja, s Hodžićem sve završeno

Admin Čaušević

Tuzla City je za vikend riješila gradski derbi sa Slobodom u svoju korist s 2:1, a trener Zlatan Nalić će uskoro imati nova imena na raspolaganju. 


U razgovoru za SportSport.ba sportski direktor Tuzla Cityja, Samir Murtaović je potvrdio kako je sve dogovoreno s veznjakom Nerminom Hodžićem koji bi sutra trebao potpisati.

S tuzlanskom ekipom trenira i Agustin Doffo, 25-godišnji Argentinac koji može igrati na više pozicija u fazi napada.

"S Hodžićem smo sve dogovorili, sutra će potpisati, dok je Doffo tu s ekipom, trenira već neko vrijeme, ali problem predstavlja papirologija, očekujemo da i to uskoro bude gotovo", rekao nam je Muratović.

Doffo je prošao omladinske selekcije Velez Sarfielda, jedno vrijeme je bio član B tima Villareala, igrao je za Chapecoense, te u čilenaksi O'Higgins. Posljednji angažman je imao u argentinskom Colonu.

Inače, to bi trebalo biti to što se tiče prijelaznog roka kod Tuzla Cityja, ali obzirom na apetitet i mogućnosti Azmira Husića Muratović nije isključio još pojačanja.

"Zadovljan sam igračkim kadrom, kvalitetnom smo popunjeni na svim pozicijama, ali poznavajući našeg vlasnika i čovjeka koji se za sve pita ništa nije ne moguće, pogotovo ako se ukaže prilika za dovođenjem dobrog igrača."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je u pitanju rubrika "odlasci", raskida ili posudbi više sigurno neće biti, dok postoji mogućnost prodaje.

"Raskidanja ugovora i posudbi neće biti više, osim u slučaju ako se pojavi klub da želi kupiti nekog našeg igrača, ima nekih klubova koji se interesuju za pojedine igrače", rekao je Muratović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.