Dembele opet zakasnio

Razmažena zvijezda trenutno je Koemanov najveći problem, dao mu je još jednu šansu

Edmir Škorić

Ronald Koeman nema najbolju situaciju u svlačionici Barcelone, a za sada mu najveći glavobolje zadaje Ousmane Dembele.

Francuski reprezentativac je i ranije znao da pravi gluposti, da kasni na treninge i njegovo neprofesionalno ponašanje za sada je njegov najveći problem.

Nakon što je jučer Barca uvjerljivo slavila protiv Villarreala s 4:0, Dembele je danas zakasnio 15 minuta na trening, to je drugi put u eri Koemana, koji izričito traži od igrača da poštuju pravila i da budu disciplinovani.

Koeman je jako ljut na mladog napadača, posebno jer mu je, kao i ostalim igračima, rekao da dođe najmanje sat vremena prije početka treninga, ali Dembele ide iz greške u grešku.

Desi li mu se još jedan sličan propust, mogao bi preseliti na tribine, pa i promijeniti klub. Za njega se interesuje nekoliko timova, a najviše Manchester United.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.