Koemana više Suarez apsolutno ne zanima, potvrdio je to i izjavom poslije Villareala

Urugvajac zabio dva gola

Koemana više Suarez apsolutno ne zanima, potvrdio je to i izjavom poslije Villareala

A. Čaušević

Luis Saurez je na sjajan način debitovao u dresu Atletico Madrida. Jorgandžije su sa 6:1 razbile Granadu, a Urugvajac je zabio dva gola u finišu.

Nekoliko sati kasnije odličan meč odigrala je i Barcelona. Debi Ronalda Koemana je zaslužio i više od prolazne ocjene. Villareal je stradao sa 4:0.

Nakon utakmice španski novinari su pitali Koemana da prokomentariše nastupa Suareza, ali nizozemski stručnjak je bio poprilično hladan.

"Luis je veliki napada, ali donijeli smo tu odluku zajedno s klubom. Nećemo biti sretni ako postiže golova, a nećemo biti ni tužni ako to ne radi", kazao je Koeman.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Želim mu sve najbolje u novoj avnaturi, ali mi mislimo samo na sebe", dodao je on.

Suarez je napustio Barcelonu nakon šest godina. Za taj period sa 198 postignutih golova postao je treći najbolji strijelac u historiji kluba iza Cesara Rodrigueza (238) i Lea Messija (634).

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi