Nogometaš s Kosova bi skoro trebao potpisati ugovor s Plemićima

Suad Sahiti se priključio HŠK Zrinjski · Saznajemo

HŠK Zrinjski nadomak je novog pojačanja. 

Kako je SportSport.ba već i pisao, kosovski nogometaš Suad Sahiti jako je blizu potpisa ugovora sa šesterostrukim prvakom Bosne i Hercegovine.

Bivši nogometaš Wisle Plock je kako saznajemo već u Mostaru i trenira s igračima koji nisu otišli na put u Banja Luku na utakmice s Krupom i Tekstilcem. Nakon što je klub najvjerojatnije došao do kraja suradnje s Asimom Zecom, logičan slijed događaja je potpis Sahitija koji igra na obje krilne pozicije.

Sahiti je ponikao u dresu Hajvalije, a igrao je još za Rabotnički, Skenderbeu, Larisu i Septemvri Sofiju. Ima 25 godina, te je odigrao i jedan meč za reprezentaciju Kosova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.