I ovo je Premijer liga: Potez Slobodana Jakovljevića je priča dana

Kapiten Mostaraca oduševio

I ovo je Premijer liga: Potez Slobodana Jakovljevića je priča dana

E. Škorić

Krupa i Zrinjski odigrali su danas svoj meč 9. kola Premijer lige BiH, a gostujući tim bio je bolji i zasluženo slavio s 3:0.

Sve je praktično gotovo bilo nakon 20 minuta igre, pošto su gosti iz Mostara pogocima Damira Zlomislića i Nemanje Bilbije vodili 2:0, a do kraja su preko Dinka Trebotića došli i do trećeg gola.

Možda bi se Krupa nečemu mogla i nadati kod 0:2 da nije direktan crveni karton dobio njen napadač Stefan Nikolić. Njemu je sudija Haris Kaljanac pokazao put u svlačionicu nakon žestokih prigovora.

Nakon što je Kaljanac izvadio crveni karton i krenuo da ga da Nikoliću, kapiten Zrinjskog Slobodan Jakovljević mu je doslovno gestikulacijom govorio "nemoj, nemoj", ali sudija iz Sarajeva nije se predomislio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jakovljević je, kad već nije mogao promijeniti odluku glavnog arbitra, smirivao bijesnog Nikolića, kojeg je potom zagrlio još jedan od igrača Zrinjskog, ali ovom nije preostalo ništa drugo nego da krene u svlačionicu, svjestan ipak da je napravio glupost i ostavio svoj tim na cjedilu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Vise mu je Jakovljevic isaretio nemoj bogati sudija da ne bude preofirno
7 7
ryan.giggs
Nemoj, nemoj. Kakvo profesionalno novinarstvo. Hahaha
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi