Foto - EPA

Ima jasan plan

Napadač Celtica želi iz posebnog razloga Sarajevu zabiti gol glavom: Zašto da ne? Bilo bi lijepo...

Midhat Šljivak

Napadač Celtica Mohamed Elyounoussi želi u večerašnjoj utakmici protiv FK Sarajevo postići pogodak glavom.

Norveški fudbaler želi u sedam dana upotpuniti golgeterski hat-trick, a to će učiniti ako zabije pogodak glavom protiv bh. prvaka u utakmici play-offa Evropske lige.

On je protekle sedmice Celticu donio pobjedu u Rigi pogotkom desnom nogom, tokom vikenda je zabio lijevom nogom protiv Hiberniansa i sada cilja gol glavom protiv FK Sarajevo.

"Zašto da ne? To bi bilo lijepo", rekao je 26-godišnji napadač i dodao je:

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Najvažnije je ipak da pobijedimo, bez obzira ko zabio gol. Ali, prije sam postizao hat-trick lijevom i desnom nogom i glavom, pa zašto ne bih opet? Bilo bi to veoma lijepo", istakao je Elyounoussi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.