Izjava igrača Celtica koja itektako može motivisati bh. šampiona!

Sarajevo sutra igra protiv Škota

Izjava igrača Celtica koja itektako može motivisati bh. šampiona!

A. Čaušević

Sarajevo će protiv Celtica nastojati pobijediti i tako izboriti historijski plasman u grupnu fazu Europa lige. 

U najavi utakmice Mohomed Elyounoussi je dao izjavu koja bi mogla itekako motivisati fudbalere bh. šampiona u u sutrašnjem duelu.

Naime, ovaj 26-godišnji Marokonac je kazao kako je sutra sve na igračima Celtica te da će oni ti koji će odlučiti ko će proći, a ko ispasti.

"Ulazimo u utakmicu da pobijedimo. Bit će težak meč. Riga se dobro branila, a možda će i Sarajevo slično igrati protiv nas, ali nadam da ovaj put možemo zabiti malo ranije."

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Na kraju krajeva sve je do dan i do onog što možemo stvorii na utakmici. Ja sam tip igrača koji nikada nije zadovoljan i mislim da uvijek ima stvari koje možemo popraviti", rekao je Elyounoussi u najavi utakmice.

Utakmica na stadionu Bilino polje počinje u 20 sati, a igrat će se jedan eliminacioni susret, odnosno u slučaju neriješenog rezlutata poslije 90 minuta slijede produžeci, a ako bude potrebno i penali.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tas14
Imamo historijsku šansu, NAPRIJED MOMCI!
11 0
user1020
Hajte ljudi molim vas, pa zar mislite da taj veliki Celtic moze da ostane i bez Lige Šampiona i bez Kup Uefa?! Pa to je čista ekonomska računica. Bolje prodat medijska prava Škotima nego Bošnjacima. Sudije će završiti posao.
7 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi