Foto - Barcelona

Gostuju u Vigu

Barcelona večeras na gostovanju koje ne voli: Šta je sa Pjanićem?

Midhat Šljivak

Barcelona večeras igra meč 4. kola La Lige, a katalonski klub gostovat će ekipi Celte u Vigu.

Celta je oduvijek bila izuzetno neugodan rival za Barcu. Često su katalonskom klubu znali otkinuti bodove u najbitnijim utkamicama i utakmica je to koju igrači Barcelone baš i ne vole.

Posljednji put je katalonski velikan u Vigu slavio 2015. godine. Od tog trenutka odigrano je još pet utakmica u La Ligi, Celta je dobila tri, a dva puta su utakmice završene bez pobjednika.

Ipak, u večerašnjem meču Barca je očekivano veliki favorit. Ronald Koeman sigurno želi nastaviti seriju koju je započeo pobjedom nad Villarrealom, a u sastavu ne treba očekivati previše promjena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nizozemski stručnjak jedino planira Miralema Pjanića ubaciti u igru od prve minute i to umjesto Sergija Busquetsa, pa bi bh. veznjak sa Frenkiejam de Jongom trebao činiti vezni red Barcelone u večerašnjem susretu.

Kladite se na meč Celta - Barcelona u Mozzart kladionici. Opkladu OSTAVITE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.