Uoči derbija 4. kola Premiershipa

Ole Gunnar Solskjaer o Mourinhu: Šta će reći Posebni na ove riječi?

Adnan Beganović

Derbi 4. kola Premiershipa u nedjelju će odigrati Manchester United i Tottenham.

Par dana uoči velikog okršaja o treneru Tottenhama, Joseu Mourinhu, govorio je njegov mlađi kolega s klupe Manchester Uniteda.

"Jose je vrlo karizmatičan trener. Vi, mediji, uživate u komunikaciji s njim, a ja volim gledati kako glumi. Nije mi lako uključiti se u ove igre uma. Iznimno poštujem Josea kao trenera zbog njegovih rezultata i svega što je dao fudbalu", rekao je trener Manchester Uniteda, Ole-Gunnar Solskjaer.

"Prolazimo kroz čudna vremena i nekad se jednostavno trebate i zabaviti. Upravo smo dali nekoliko komentara za zabavu. Bitno je zabaviti se, a Jose je uvijek pružao nešto nevjerovatno na svojim konferencijama za štampu, kao i na terenu". dodao je norveški stručnjak.

Podsjetimo, Tottenham je iz tri odigrane utakmice osvojio četiri boda, dok je United osvojio tri ali iz dvije odigrane utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.