Dier nagradu posvetio WC šolji, a Mourinho objasnio zašto je otrčao u toalet za svojim fudbalerom

Scena koja je izazvala pažnju

Dier nagradu posvetio WC šolji, a Mourinho objasnio zašto je otrčao u toalet za svojim fudbalerom

M. Šljivak

Zanimljiva scena obilježila je jučerašnji meč EFL Kupa između Tottenhama i Chelseaja.

Fudbaler Spursa Eric Dier usred utakmice je odjurio u svlačionicu kako bi obavio veliku nuždu, jer više nije mogao da izdrži na terenu.

Za njim je odjurio i menadžer Jose Mourinho koji je nakon utakmice objasnio šta se dešavalo i zašto je otrčao za Dierom.

"Morao je otići, morao je. Vjerovatno je to normalno kada si potpuno dehidriran. Znao sam da mora na WC, ali sam želio da ga malo požurim da se što prije vrati na teren", rekao je Jose Mourinho.

Eric Dier se na kraju našalio i nagradu za igrača utakmice je ostavio na WC šolju. Ona je za njega najzaslužnija za trijumf Spursa.

Top Komentari

Hele
A đe flašica sa vodom ;)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti