Projektilom je zaledio navijače Željezničara, a večeras je isto uradio Mourinhu

Skoro pa identičan gol

Projektilom je zaledio navijače Željezničara, a večeras je isto uradio Mourinhu

A. Čaušević

Željezničar je ove sezone zapeo već na prvoj prepreci u Evropi. U prvom pretkolu poslije preokreta bio je bolji Maccabi koji je pobijedio sa 3:1. 

Plavi su vodili u Izraelu golom Ivana Lendrića, ali navijače kluba s Grbavice spektakularnim golom u 38. minuti "zaledio" Tjarron Chery.

Mnogi su rekli da će teško kada Chery postići tako dobar gol, međutim večeras je u Londonu postigao skoro pa identičan gol.

Igrala se 17. minuta utakmice Tottenham - Maccabi kada je Cery na zaista fenomenalan način sa 25 metara zabio u same rašlje.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

[twitter]https://twitter.com/D9INE_ELITE_9/status/1311748216195485696[/twitter]

Inače, Chery je zabio za 1:1, ali su do kraja meča Pijetlovi napunili mrežu Izraelaca jer je slavili sa visokih 7:2.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Prost rečeno coek ima projektil u ljevici i to je to
7 1
bistrik87
Znaci da je Zeljo nakon 18 godina stigao do PO, docekao bi ga Spurs, e kako bi oni prosli protiv tima iz lige petice, njihov prejaki Maccabi sedam primio haha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi