Stravične poruke su svakodnevno

Djevojka igrača Reala pokazala brutalne uvrede: Nadam se da će umrijeti pored vaše dvoje ružne djece

Midhat Šljivak

Sara Salamo, djevojka fudbalera Real Madrida Isca Alarcona, svakodnevno dobija brutalne prijeteće poruke i razne uvrede.

Sara i Isco imaju zaista sjajnu vezu koju su krunisali sa svoje djece, ali tastatura ratnici puni mržnje svakodnevno joj zagorčavaju život zaista brutalnim i morbidnim porukama na Instagramu.

Ona je odlučila neke od njih da podijeli, pa je objavila poruku od izvjesne Marije Lorenzo u kojima se mogu pročitati zaista gnusne stvari.

"Po*erem ti se na mrtve. On izgleda kao krava i od toga bi mogao umrijeti jednog dana. Nadam se da će umrijeti pored vaše dvoje ružne djece", jedna je od poruka koje je Sara dobila i nakon čega se oglasila:

"Šta da radim sa ovim? Ne mogu da prijavim poruku, ali sam umorna više od ovakvih stvari. Idem u policiju", poručila je Sara.

Zaista brutalne poruke.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.