Kolika je zvijezda Bale dovoljno govori avion u kojem je došao: Rijetko ko ima ovakvu privilegiju

Tretiran kao kralj

Kolika je zvijezda Bale dovoljno govori avion u kojem je došao: Rijetko ko ima ovakvu privilegiju

M. Šljivak

Gareth Bale stigao je danas u London na potpis ugovora sa Tottenhamom.

Spursi su dogovorili sa Realom posudbu sjajnog Velšanina do kraja sezone i tako se 31-godišnji fudbaler nakon punih sedam godina vraća u tim u kojem se izgradio kao fudbaler.

A vratio se kao istinski kralj. Vlasnik Tottenhama Daniel Levy poslao je po Balea i Sergija Reguilona privatni avion kojeg koristi samo istinska elita.

Proteklog mjeseca ovaj isti avion koristila je i britanska kraljica Elizabeta II, a sve naravno odiše istinskim luksuzom.

Želio je Levy da se pobrine da mu pojačanja stignu bezbjedno, pa su Bale i Reguilon užiivali u pravom luksuzu od Madrida do Londona.

Nažalost, Bale neće biti u mogućnosti da igra naredne četiri sedmice jer je povrijeđen i vidjet ćemo koliko će moći da pomogne Spursima ove sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

DadiG
Ja sam sa ovakvim u Trst išao po farmerke prije rata
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi