Sarajevo sutra gost Zrinjskom

Marinović u Hercegovinu poveo 23 igrača

Admin Čaušević

U derbiju 10. kola na stadionu Pod Bijelim brijegom snage će odmjeriti Zrinjski i Sarajevo.

Ekspedicija bh. šampiona će utakmicu dočekati u Ljubuškom, a Vinko Marinović je na put poveo 23 igrača.

Za utakmicu će konkurisati sljedeći igrači: Dizdarević, Džafić, Kovačević, Hebibović, Hodžić, Bešić, Šerbečić, Dupovac, Miličević,Pidro, Salčin, Islamović, Oremuš, Đokanović, Mustedanagić, Sušić, Pejović, Rahmanović, Fanimo, Tatar, Jukić, Ahmetović, Handžić.

Od ranije je poznato da će utakmicu protiv Zrinjskog propustiti će Krste Velkoski zbog poziva u reprezentaciju Makedonije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pokušali smo se maksimalno spremiti sa obzirom na to da smo prije tri dana igrali utakmicu protiv Celtica. Igrat će igrači koji su najsvježiji i najspremniji. Imali smo ta tri-četiri dana da se pripremimo za ovu utakmicu i mislim da smo spremni za susret u Mostaru", rekao je Marinović u najavi meča.

Susret Zrinjski - Sarajevo počinje u 18 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.