Delegacija FK Sarajevo posjetila grob Vedrana Puljića
Foto: FK Sarajevo

Godišnjica ubistva

Delegacija FK Sarajevo posjetila grob Vedrana Puljića

Admin Čaušević

Na danšnji dan prije 11 godina u Širokom Brijegu ubijen je Vedran Puljić, navijač FK Sarajevo. 

Iako je prošlo više od deset godina pravda još uvijek nije zadovoljena jer je ubica još uvijek na slobodi i procesu se ne nazire kraj.

Kao i svake tako je i ove godine delegacija FK Sarajevo posjetila grob Vedrana Puljića na gradskom groblju Bare u Sarajevu.

Delegaciju koja je položila vijenac u znak sjećanja na navijača Sarajeva činili su predsjednik Upravnog odbora Senad Jahić, koordinator za sportski segment Emir Hadžić i trener golmana Adi Adilović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Grob Vedrana Puljića će danas u periodu od 15:30 do 16 sati posjetiti i pripadnici navijačke skupine Horde Zla.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
11 godina se krije i suti , na kraju ujeo vuk magarca
4 1
BordoBijeli_exyu_sa
Nikada zaboraviti
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi