Hasanović nastupa u Indoneziji

Poznato lice s premijerligaških terena se hvali isklesanim tijelom: "Dečki, ne brinite..."

Admin Čaušević

Neki fudbaleri još uvijek čekaju da zaigraju svoj prvi meč u vrijeme pandemije koronavirusa jer u pojedinim zemljama takmičenje još nije nastavljeno. 

Eldar Hasanović je početkom godine otišao u Indoneziju kada je potpisao za Persitu Tagerang, a fudbal se u toj azijskoj zemlji ne igra već nekoliko mjeseci.

Međutim, dobro poznato lice sa premijerligaških terena nastoji da maksimalno bude u formi što potvrđuje i njegova objava na Instagramu.

Hasanović se na kosilici pohvalio isklesanim tijelom uz opis: "Ne brinite dečki, ja se brinem za sve. Ko zna, možda će nam ove godine trebati teren."

Sarajlija je najdublji trag ostavio u Željezničaru, a u bh. prvenstvu još je igrao za Velež, Čelik, Slobodu i Radnik.

Inače, Indonezija je četvrta različita inostrana zemlja u kojoj nastupa ovaj veznjak. Ranije je igrao za Žilinu u Slovačkoj, zatim izraelske timove Beni Sakhhnin i Maccabi Shaaraim te kineski Dalian Transcendence.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.