Nije ni znao šta mu se sprema: Omladinici FK Željezničar "šokirali" svog trenera

Emotivne scene

Nije ni znao šta mu se sprema: Omladinici FK Željezničar "šokirali" svog trenera

Admin Čaušević

Neki stručnjaci nastoje da sa svojim igračima imaju porodični odnos, posebno se to odnosi na trenere koji rade u omladinskim selekcijama i na neki način su životni mentori mališanima. 

Odličan odnos sa svojim igračima očigledno i ima i Evelin Pipo, jedan od trenera u omladinskim selekcijama FK Željezničar.

Pipo je jučer stupio u brak, a nakon što je rekao sudbonosno "da", čekao ga je pravo iznenađenje. Prilikom izlaska iz prostorija općine Centar "šokirali" su ga njegovi igrači.

Perspektivni trener očigledno nije znao ni šta mu se sprema, nakon prvobitnog šoka uslijedili su osmijesi i zagrljaji, a potekla je i neka suza radosnica...

Zaista emotivna scena...

Iznenađenje ! 🎊🎉🎈 #weedingday #coachPipo Veliko hvala igračima i roditeljima koji su organizovali iznenađenje.

Posted by Omladinska škola FK Željezničar on Saturday, August 22, 2020
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

UCOS
Jesu baloni kupljeni na kamatu?
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi