Crveni đavoli izdvojili silan novac

Atalanta "opeljušila" Manchester United transferom od 30 miliona!

Admin Čaušević

Visok poraz od Tottenhama (1:6) je rukovodstvo Manchester Uniteda doveo u očajnu sitauciju pred posljednji dan prijelaznog roka. 

Izvještaji iz Italije govore da je Manchester United od Atalante kupio Amada Traoera i to za 30 miliona eura plus eventualni bonusi.

Ovaj 18-godišnjak koji je prošle sezone debitovao u Seriji A i odmah postigao gol će se Crvenim đavolima priključiti na zimu.

Naime, Traore još uvijek nije izvadio pasoš, problem predstavlja i radna dozvola pa će dres Uniteda početi nositi od početka 2021. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gian Piero Gasperini je Traorea prošle sezone koristio na tri utakmice, a gol je postigao u visokom trijumfu protiv Udinesea (7:1). U ovoj sezoni sve tri meča Serije A je odgledao s klupe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.