'Jedinica' Plemića čvrsto u rukama Ivana Brkića

Dinko Horkaš napušta HŠK Zrinjski i prije isteka posudbe iz GNK Dinamo?

Golman zagrebačkog GNK Dinamo Dinko Horkaš mogao bi se vratiti u matični klub prije isteka posudbe na kojoj se trenutno nalazi u HŠK Zrinjski.

Mladi golman Zagrepčana se prema pisanju zagrebačkih Sportskih Novosti vraća u Dinamo do kraja prijelaznog roka u Hrvatskoj.

Horkaš je i ovu sezonu počeo kao prvi golman Mostaraca, no ozljeda ramena i oporavak Ivana Brkića opet su stasitog Karlovčanina vratili među vratnice Zrinjskog koji je priliku ugrabio i sjajno reagirao na nekoliko posljednjih utakmica Mostaraca, posebice onih europskih.

Horkaš je u Zrinjski stigao u zimskom prijelaznom roku tijekom prošle sezone a zbog pandemije je stigao braniti samo u tri utakmice. Plemići u pričuvi imaju još jednog odličnog golmana Antonia Soldu te će vrlo vjerojatno Horkaš jako skoro ponovno osvanuti na treningu GNK Dinamo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.