"Nismo zaslužili ovako izgubiti"

Mladen Žižović na press konferenciji

"Nismo zaslužili ovako izgubiti"

Edmir Škorić

Mladen Žižović, trener Zrinjskog, govorio je na press konferenciji nakon poraza od Sarajeva u derbiju 10. kola.

"Glava je vruća, ali generalno, mislim da po prikazanom nismu izlužili izgubiti na ovakav način, ali čestitam ekipi Sarajeva na pobjedi. Rano smo poveli, Sarajevo je preuzelo incijativu. Sva tri gola smo nekako naivno primili. Sarajevo je bilo puno bolje nakon 2:1. Generalno, možemo biti zadovoljni drugim poluvremenom i načinom na koji smo reagovali, ali ne možemo biti zadovoljni rezultatom. Nismo uspjeli da upišemo bar remi, jer bi on bio dobar. Šta je tu je. Znali smo da ćemo imati problema. Moramo se što prije sabrati, odmoriti i krenuti u nastavak prvenstva", rekao je Žižović.

Kakav je plan sada?

"Dobiće nekoliko dana slobodnih jer smo imali puno puta, emotivno smo ispražnjeni. Sigurno će biti slobodno do četvrtka i petka. Nećemo igrati nikakve prijateljske utakmice. Pokušaćemo da osposobimo povrijeđene igrače i da budemo kompleti za naredno kolo i to je to".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Pusi ga mladene ooooo, novi stari prvak je sa Koseva
4 0
SrednjaBosna
"Nismo zaslužili ovako izgubiti", a kako to. Cuj primili 3 naivna gola.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi