Foto - EPA

Salihamidžić silno želio završiti transfer

Hasan se razočarao nakon poziva lijepoj Ruskinji: Kako je propao transfer Brazzinog miljenika?

Midhat Šljivak

Hasan Salihamidžić pokušao je u Bayern u ljetnom prelaznom roku dovesti mladog reprezentativca Engleske Calluma Hudsona-Odoija.

Talentovani krilni fudbaler već dugo je Brazzina želja. Izuzetno ga cijeni i činio je velike napore kako bi ga doveo u Minhen.

Međutim, u tome nije uspio. Chelsea je bio spreman pustiti 19-godišnjeg fudbalera na jednogodišnju posudbu, ali uz uslov obavezne kupovine za 77 miliona eura.

Također, u kompletan posao je uključena i klauzula po kojoj bi Hudson-Odoi morao odigrati određen broj utakmica i da Bayern plati dodatni novac Chelseaju ako se to ne desi.

Ove uslove je pred Hasana Salihamidžića postavila Marina Granovskaia. Brazzo je Chelseajevu šeficu pozvao u subotu kako bi pokušao završiti transfer, ali nakon onog što je čuo odlučio je da okonča interesovanje za fudbalerom londonskog tima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Okrenuo se Brazzo dovođenju Douglasa Coste iz Juventusa. Taj transfer je završio ekspresno i Brazilac je ponovo postao član minhenskog velikana.

Granovskaia je još jednom pokazala da je ne zovu izalud čeličnom damom i da sa njom nije nimalo lako pregovarati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.