Izostao sa spiska

Ovog ljeta potpisao za Bayern, ali neće igrati Ligu prvaka

Edmir Škorić

S ukupno 27 igrača, Bayern kreće u odbranu naslova u Ligi prvaka, ali na popisu nema novog igrača Tanyua Nianzoua.

Novopridošli igrači Alexander Nubel, Leroy Sane, Marc Roca, Eric Maxim Choupo-Moting, Bouna Sarr i Douglas Costa su u satavu Bayerna za Ligu prvaka, ali Nianzou nedostaje.

18-godišnji defanzivac je na ljeto došao iz PSG-a, ali je zadobio povredu igrajući za U20 reprezentaciju Francuske prošlog mjeseca i od tada pauzira.

Sastav Bayerna za Ligu prvaka:

Neuer, Nübel, Hoffmann, Süle, Pavard, Boateng, Davies, Sarr, Hernandez, Alaba, Richards, Arrey-Mbi, Kimmich, Javi Martinez, Sané, Douglas Costa, Choupo-Moting, Zirkzee, Goretzka, Marc Roca, Tolisso, Tilmann, Musiala, Gnabry, Lewandowski, Müller, Coman

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.