Hasan se razočarao nakon poziva lijepoj Ruskinji: Kako je propao transfer Brazzinog miljenika?
Foto - EPA

Salihamidžić silno želio završiti transfer

Hasan se razočarao nakon poziva lijepoj Ruskinji: Kako je propao transfer Brazzinog miljenika?

M. Šljivak

Hasan Salihamidžić pokušao je u Bayern u ljetnom prelaznom roku dovesti mladog reprezentativca Engleske Calluma Hudsona-Odoija.

Talentovani krilni fudbaler već dugo je Brazzina želja. Izuzetno ga cijeni i činio je velike napore kako bi ga doveo u Minhen.

Međutim, u tome nije uspio. Chelsea je bio spreman pustiti 19-godišnjeg fudbalera na jednogodišnju posudbu, ali uz uslov obavezne kupovine za 77 miliona eura.

Također, u kompletan posao je uključena i klauzula po kojoj bi Hudson-Odoi morao odigrati određen broj utakmica i da Bayern plati dodatni novac Chelseaju ako se to ne desi.

Ove uslove je pred Hasana Salihamidžića postavila Marina Granovskaia. Brazzo je Chelseajevu šeficu pozvao u subotu kako bi pokušao završiti transfer, ali nakon onog što je čuo odlučio je da okonča interesovanje za fudbalerom londonskog tima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Okrenuo se Brazzo dovođenju Douglasa Coste iz Juventusa. Taj transfer je završio ekspresno i Brazilac je ponovo postao član minhenskog velikana.

Granovskaia je još jednom pokazala da je ne zovu izalud čeličnom damom i da sa njom nije nimalo lako pregovarati.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
I ovaj Brazzo izgleda pravi transfere sve samo naše igrače ne gleda i ne dovodi ih u Bayern a mi se ko kucamo u prsa on je naš
4 16
kostro
Koji nas igrac bi i mogao igrati u Bayernu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi