Osvojili Superkup Poljske

Urnebesna scena prilikom slavlja Sadikovića i saigrača

Edmir Škorić

Bivši igrač Željezničara Damir Sadiković na sjajan je način debitovao za Cracoviju u Poljskoj.

Sadiković je zaigrao sinoć u finalu Superkupa Poljske u meču protiv Legije, a tokom raspucavanja penala Sadiković je svoj realizirao i tako pomogao Cracoviji da dođe do trofeja.

“Zaista sam se osjećao sigurno kod penala, kao i tokom utakmice. I prije same utakmice nisam imao tremu. Trener je pitao ko će šutirati, ko je siguran u sebe, ja sam se javio, bio sam samouvjeren", kazao je Sadiković danas tokom razgovora za SportSport.ba.

A trofej koji je osvojen, nakratko se našao na travi. U trenutku kada je kapiten Cracovije krenuo da ga podigne, onaj "glavni" dio je izašao iz svog okvira, no ubrzo je vraćen, pa je krenulo slavlje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.