Foto - Instagram / Lamborghini

Platio ju je tri miliona funti

Zavirite u nestvarnu jahtu Conora McGregora: Sa njom je ostvario sve svoje snove

Midhat Šljivak

Conor McGregor je stekao veliku slavu i bogatstvo zahvaljujući činjenici da je najpopularniji MMA borac svijeta.

Ipak, većinu bogatstva stekao je kroz odlične poslovne poteze. Kreirao je vlastiti brend viskija Proper 12, koji je oborio sve rekorde u prodaji.

McGregor je danas 'težak' 120 miliona dolara. Ima i brojne nekretnine, ali i jahtu marke Lamborghini koju je platio tri miliona funti.

A ona izgleda zaista fenomenalno. Posjeduje 4000 konjskih snaga, pokreće je 24.2 litarski V-12 dizel motor i može dostići brzinu od 100 km/h.

Unutrašnjost je priča za sebe. McGregor sa porodicom uživa u izuzetnom luksuzu i nema dileme da je svojim radom i trudom ovo i zaslužio.

Conor se uskoro vraća u oktagonu, a 23. januara bi trebao održati borbu protiv Dustina Poiriera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.