Conora McGregora supruga oralno zadovoljavala, fotografije izašle u javnost!

U potpunosti se opustio na jahti

Conora McGregora supruga oralno zadovoljavala, fotografije izašle u javnost!

E. Škorić

Irski UFC borac Conor McGregor, koji je otišao u penziju, trenutno uživa u svakom danu svog života, mada fanovi žele da se vrati u oktagon.

McGregor bi se mogao vratiti borbama samo ako dobije nemoralnu ponudu, a u posljednje vrijeme spominje se mogući meč sa Jorgeom Masvidalom.

"Ta borba bi mogla biti najveća u UFC historiji. Ipak, sad jedva čekam da vidim šta će biti u narednim borbama", rekao je UFC-ov predsjednik Dana White.

U međuvremenu Conor krstari s porodicom Azurnom obalom, a paparazzi ga neprestano prate. Uspjeli s da ga snime najprije kako se s djecom igra na plaži, ali i na vrhu luksuzne jahte u društvu supruge.

Sudeći prema fotografijama i inostranim izvještajima, supruga ga je u tom trenutku, na otvorenom, oralno zadovoljavala.

Djelovalo je da Conor zaista uživa, pokušavao je ručnikom sakriti detalj, ali nije do kraja uspio.

Top Komentari

Śmeker007
Haha rucnikom? hebo Vam rucnik mater i ko Vam dozvoli da tako nazivate PEŠKIR u BiH... fuj gadovi!
11 1
Turgut2
Ovi hrvati upropastise jezik u Bosni rucnik opcina hajde be upm rucnik?! Ja reko neko drzalo da ne padnes
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije