Napadač Borca

Kajkut vlasnik učinka kao rijetko ko u Premijer ligi

Admin Čaušević

Saša Kajkut na premijerligaškim terenima igra već desetak godina, a promijenio je niz klubova u BiH. Imao je i nekoliko inostranih angažmana. 

Kajkut trenutno igra protiv Borca koji će sutra igrati protiv Radnika, a iskusni 36-godišnjak ima nesvakidašnji učinak protiv Bijeljinaca.

Naime, Banjalučanin je uspio zabiti gol Radniku sa praktično svakim timom za koji je nastupao u Premijer ligi. To je uradio sa pet različitih ekipa.

Kajkut je mrežu tima iz Bijeljine tresao kao igrač Čelika, Krupe, Zrinjskog, Željezničara i Borca prošle sezone kada je pogodio duboko u sudijskoj nadoknadi za 1:2.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Saša Kajkut FK Borac Pozicija: FW

Statistika

14 nastupa
3 kao starter
2 žutih kartona
0 crvenih kartona
1 asistencija
0 golova

Interesantno sve golove je postigao u Bijeljini, jedini gol Radniku van Semberiji je zabio na Grbavici kao napadač Željezničara. Ukupno je šest puta bio strijelac, dva puta Radniku je zabio kao igrač Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.