Borac znatno oslabljen u Bijeljini

Vranješ povrijeđen

Borac znatno oslabljen u Bijeljini

A. Beganović

U okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Bijeljini će snage odmjeriti domaći Radnik i Borac iz Banja Luke.

Utakmicom u Bijeljini trenutno drugoplasirana ekipa Premijer lige ulazi u seriju gostujućih susreta, a u Semberiji će Vlado Jagodić biti bez svog ponajboljeg igrača.

Naime, za Bijeljinu nije otputovao Stojan Vranješ, koji ima određenih problema sa koljenom i prema preporuci doktorskog tima, odlučeno je da preskoči duel sa Radnikom.

"Osjetio je bol u koljenu, imao je želju da igra i stvarno mu svaka čast. No, primio je plazmu u koljeno i odlučili smo da ne igra u Bijeljini. Razgovarali smo sinoć i mislim da bismo napravili veću štetu da smo ga poveli u Bijeljinu. Potreban nam je u narednim utakmicama. Svjesni smo šta nam znači Vranješ ali moraju i momci shvatiti da se i bez njega mora igrati", istakao je šesf stručnog štaba Borca, Vlado Jagodić, uoči polaska u Bijeljinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Borac je u seriji od tri pobjede, dok je s druge strane Radnik u prethodna dva duela pretrpio poraze.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Beli98
Znamo da su oslabljeni. Nema ****ara Gigovića.
1 3
user1582017155
Svejedno je sa kim ce doci kad nas svaki put sudije pokradu protiv njih lopovi banjalucki
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi