Video - Emir Dindić / SportSport.ba

Miloš Filipović za SportSport.ba

Heroj Plemića presretan zbog hat-tricka: Sve smo bolji i bolji...

Midhat Šljivak

Miloš Filipović je odveo Zrinjski do pobjede na Tušnju.

Sjajni krilni napadač postigao je hat-trick u pobjedi svog tima nad Tuzla Cityjem od 0:4, a u izjavi SportSport.ba nakon utakmice nije krio oduševljenje.

"Očekivali smo težak meč. Riješili smo u prvom poluvremenu meč i u nastavku je rutinski završili. Čestitam drugarima na odličnoj igri", rekao je Filipović i nastavio je:

"Prelijep je osjećaj zabiti tri gola. Danas sam to ja, nadam se da će u narednoj utakmici biti neko drugi. Najbitnije je da osvajamo bodove".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Cilj Zrinjskog je naravno borba za titulu prvaka.

"Na početku sezone nije bilo dobro, ali kako su utakmice išle, ličili smo na ekipu. Sve smo bolji i bolji i nadam se da ćemo biti glavni konkurenti sa Sarajevom i Željezničarom za titulu prvaka", rekao je Filipović za SportSport.ba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.