Nalića smo pitali hoće li podnijeti ostavku? Nije dao konkretan odgovor

Ne zna šta donosi nova sedmica

Nalića smo pitali hoće li podnijeti ostavku? Nije dao konkretan odgovor

M. Šljivak

Zlatan Nalić ima namjeru da i dalje vodi FK Tuzla City.

Navijači ovog kluba su nakon utakmice i poraza od Zrinjskog (0:4) tražili ostavku trenera, a Nalić je za SportSport.ba na kraju utakmice istakao:

"Dosta je neugodna situacija nakon ovakve utakmice. Izvinjavam se navijačima i klubu za ovaj rezultat. Preuzimam odgovornost i smatram da bi to trebali da naprave i igrači", poručio je Nalić za SportSport.ba i o ostavci je dodao:

"U ovom poslu se nikad ne zna koje trener sljedeće kolo. Ovo je prva utakmica u kojoj smo nadigrani. Ovo je jedan od najvećih šamara koje smo dobili. Uvijek smo bili bolji rival, ovo je prvi put da smo kiksali. Vidjet ćemo šta nosi nova sedmica, ja sam potpuno fokusiran na posao ovdje", rekao je trener Tuzlaka.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Nikad on nece otici sam!! Da ima sta bolje, nebi dolazio ovde.
11 1
Fk1921
Nije budala da da ostavku. Nek ga sisoje otjera i isplati mu ugovor do kraja. Podrska Nalicu.
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi