Juventus kiksao kod Crotonea

Dybala napravio mali skandal, Pirlo ga "ućutkao" nakon utakmice

Admin Čaušević

Paulo Dybala još uvijek čeka na prve minute u novoj sezoni. Šansu nije dobio ni protiv Crotonea.

Argentinac se zagrijavao dobar dio drugog poluvremena, ali Andrea Pirlo nije odlučio da ga uvodi u igru. Glavni razlog je što nije dovoljno spreman.

Nakon što je utakmica završena na putu u svlačionicu Dybala je napravio mali skandal jer je direktoru Fabiju Paraticiju dobacivao što nije uveden u igru.

Na press-konferenciji poslije utakmice Pirlo je ''ućutkao'' desetku Juventusa s obrazloženjem zašto odličnog ofanzivca nije uveo u igru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U petak je trenirao samo deset minuta, vratio se s reprezentativnog okupljanja s gastroenteritisom. Ovo nije bila idealna utakmica za njega da igra jer smo imali i igrača manje", objasnio je Pirlo.

Meč s Crotoneom je završen 1:1, Juventus je većim dijelom meča izgledao bezidejno i očajno pa je pred Pirlom dosta posla, a raspored je izuzetno zgusnut.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.