Fernandesu traka

Manchester United protiv PSG-a s novim kapitenom

Edmir Škorić

U utorak navečer od 21 sat sastaju se PSG i Manchester United na otvaranju grupne faze Lige prvaka.

Manchester United se nakon pobjede nad Newcastleom (4:1) na St. James Parku okreće duelu s PSG-om na startu Lige prvaka, a ovaj težak meč Crvenih vragova zbog povrede propušta kapiten Harry Maguire.

Zbog toga je menadžer kluba Ole Gunnar Solskjaer odlučio da kapitensku traku u duelu s Parižanima oko ruke nosi Bruno Fernandes.

Portugalac je zimus stigao kao veliko pojačanje iz Sportinga i nedavno se pisalo da je u svađi sa Solskjaerom, ali Norvežanin je ovim potezom pokazao da su to samo glasine otočkih novinara i da nema nikakvih nesuglasica između Portugalca i njega.

Fernandes je protiv Newcastlea promašio penal, ali iskupio se kasnije golom i bio je jedan od boljih pojedinaca u tom meču.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.