Veliki problemi na Pecari

Crne slutnje potvrđene, NK Široki Brijeg traži odgodu dva meča

Edmir Škorić

Nogometni klub Široki Brijeg nalazi se u velikim problemima zbog velikog broja zaraženih koronavirusom.

Široki Brijeg je molio za odgodu utakmice na Koševu, no ona se ipak odigrala i Sarajevo je u subotu slavilo s 2:0, a sada je potvrđeno da su koronom zaražena šestorica nogometaša sa tog susreta, kao i jedan član stručnog štaba. Uz to, ranije je 12 igrača sa simptomila bilo u izolaciji.

"Iako je NK Široki Brijeg prije spomenute utakmice, uslijed razvoja cjelokupne situacije, o svemu telefonski obavijestio protivničku momčad i Nogometni savez Bosne i Hercegovine, isti su se oglušili na naše molbe za odgodom utakmice. Svjesni svega bojali smo se ovakvoga epiloga, a on nije pitanje samo NK Široki Brijega, nego svih nas. U pitanju su zdravlje i zaštita života, kako naših igrača i djelatnika, tako i suparničkih igrača i djelatnika, sudaca i svih ostalih koji sudjeluju u organizaciji utakmica", navode iz NK Široki.

Široki Brijeg je službeno najavio da će tražiti odgodu sljedećih utakmica. FK Velež Mostar u osmini finala Kupa u srijedu, kao i prvenstveni meč sa Tuzlom City za vikend u 12. kolu Premijer lige.

"Moramo vrlo ozbiljno pristupiti ovome problemu i konačno pogledati kamo nas sve ovo vodi. Danas NK Široki Brijeg, a sutra možda već netko drugi...", poruka je sa Pecare.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.