Njegov nedostatak se osjeti u svemu

Kvote za meč Dynamo - Juventus iznenadile fudbalsku javnost i to samo zbog Ronalda

Endin Čaušević

Nakon skoro dva mjeseca pauza večeras počinje nova sezona Lige prvaka utakmicama prvog kola grupne faze.

Večeras nas očekuje nekoliko zanimljivih utakmica, a sezona počinje s dvije utakmice koje su na rasporedu u 18:55 sati. Jedan od zanimljivijih mečeva igra se u Kijevu gdje će Dynamo ugostiti Juventus.

Jasno je da je Stara dama izraziti favorit u ovom okršaju, ali će biti itekako oslabljeni jer Andrea Pirlo ne može da računa na Cristiana Ronalda koji je još uvijek pozitivan na koronavirus.

Nedostatak Ronalda u ekipi Juventusa najbolje se oslikava na ponudama u kladionicama gdje je kvota na pobjedu Stare dame itekako skočila. Da je Ronaldo u ekipi sigurno je da ne bi bila baš tako visoka.

No, i pored neigranja Ronalda jasno je da je Juve veliki favorit, a takvu ponudu kladionice MOZZART za pobjedu italijanskog kluba jednostavno ne smijete propustiti. Kvote za ovaj meč možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.