Dybala napravio mali skandal, Pirlo ga "ućutkao" nakon utakmice

Juventus kiksao kod Crotonea

Dybala napravio mali skandal, Pirlo ga "ućutkao" nakon utakmice

A. Čaušević

Paulo Dybala još uvijek čeka na prve minute u novoj sezoni. Šansu nije dobio ni protiv Crotonea.

Argentinac se zagrijavao dobar dio drugog poluvremena, ali Andrea Pirlo nije odlučio da ga uvodi u igru. Glavni razlog je što nije dovoljno spreman.

Nakon što je utakmica završena na putu u svlačionicu Dybala je napravio mali skandal jer je direktoru Fabiju Paraticiju dobacivao što nije uveden u igru.

Na press-konferenciji poslije utakmice Pirlo je ''ućutkao'' desetku Juventusa s obrazloženjem zašto odličnog ofanzivca nije uveo u igru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U petak je trenirao samo deset minuta, vratio se s reprezentativnog okupljanja s gastroenteritisom. Ovo nije bila idealna utakmica za njega da igra jer smo imali i igrača manje", objasnio je Pirlo.

Meč s Crotoneom je završen 1:1, Juventus je većim dijelom meča izgledao bezidejno i očajno pa je pred Pirlom dosta posla, a raspored je izuzetno zgusnut.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juve10
Neka je tebi kuluševski glavna violina
2 4
Mele
Kulusevski moze biti uz Ronalda veliki igrac, asistent i da zabija jos, jak je, ima sut, dobar s loptom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije