Foto - EPA

Zidaneov posao došao u pitanje?

Perez nikad kraće nije bio u svlačionici Reala: Sve je jasno nakon njegovog poteza

Midhat Šljivak

Real Madrid doživio je poraz na otvaranju nove sezone Lige prvaka.

Kraljeve je u Madridu šokirao oslabljeni Shakhtar iz Donetska koji je bez osam standardnih prvotimaca pobijedio Real sa 2:3.

Svi navijači Reala su u velikom šoku. Niko ne vjeruje da je ekipa odigrala tako lošu utakmicu, a šta misli o igri svog tima jasno je pokazao i predsjednik Florentino Perez.

On ima običaj da nakon svake utakmice siđe u svlačionicu i da razgovara sa igračima i stručnim štabom. Međutim, ovog puta je ostao mnogo kraće nego inače i španski mediji tvrde da je nezadovoljan otišao nakon samo tri minute.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To je jasan dokaz da Perez nije zadovoljan igrama ekipe. Ovo je drugi neočekivan poraz u samo četiri dana, a prethodno je Real izgubio u La Ligi od Cadiza.

Treneru Zinedineu Zidaneu se očigledno trese stolica. Ako se nastavi loša serija nema dileme da će Perez reagovati i neće biti iznenađenje da legendarni stručnjak i ode iz kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.