Fudbaler Reala je gađao gol s centra, umalo je pogodio korner zastavicu

Užasan pokušaj

Fudbaler Reala je gađao gol s centra, umalo je pogodio korner zastavicu

A. Čaušević

Real Madrid je novu sezonu započeo senzacionalnim porazom od Shakhtara iz Donetska.

Izabranici Zinedinea Zidanea su odigrali katastrofalno prvo poluvrijeme, Rudari su zabili tri gola. Kraljevi su u nastavku dva puta tresli mrežu te su samo tako uspjeli ublažiti poraz za konačnih 2.3.

Kako je Real djelovao u prvom poluvremenu možda i najbolje oslikava situacija iz finiša prvog poluvremena kada je užasan pokušaj imao Casemiro.

Casemiro je s centra pokušao iznenaditi golmana Shakhtara i postići gol, međutim šut brazilskog veznjaka je bio blago rečeno katastrofalan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Umjesto da ide u gol ili makar prema golu, lopta je umalo udarila korner zastavicu. Casemirov pokušaj šuta pogledajte ovdje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi